14 april 2018 – even een berichtje

Harmen heeft de achterliggende 4 chemodagen weer afgerond. Dat ging deze week gelukkig zonder vervelende complicaties. In tegendeel, hoewel de vermoeidheid continue aanwezig is en de misselijkheid ook steeds weer opspeelt, heeft hij toch steeds meer positieve momenten. Hij is een stuk levenslustiger.

Woensdag wilde hij graag koken. Samen met mama naar de supermarkt inkopen doen en toen aan de slag. We hebben heerlijk gegeten. Jammer dat hij zelf maar kleine beetjes kan verdragen.

Vrijdagmiddag is hij naar school geweest. En vrijdagavond voor het eerst weer naar de jeugdbrandweer. Dat was genieten!!

Het lopen gaat ook steeds beter. Daarom kunnen we nu vaker de rollator gebruiken i.p.v. de rolstoel. Naar het ziekenhuis in Ede, in school, naar de fysio aan de Kerkewijk (dat was wel erg vermoeiend). Al met al een heel positieve week!

Aankomende dinsdag mag hij weer naar Utrecht. Spannend weer: kan hij direct door met de laatste week van dit blok? In ieder geval staat er dinsdag ook weer een lumbaalpunctie op het programma. De vorige keer ging dat gepaard met heftige hoofdpijn. Hopelijk mag dat nu meevallen.

Nou, dit was het weer. ’t Is al weer laat, zie ik. Goede zondag!

Een gedachte over “14 april 2018 – even een berichtje

Plaats een reactie