30 november 2018 – Kleine update

De weken rijgen zich aaneen. Het leven herneemt zijn gewone gangetje. Althans, zo op het eerste gezicht. Gelukkig gaat het nog steeds heel goed met Harmen. Hij gaat gewoon op de fiets naar school, hoeft geen lessen te missen en doet (bijna) alles weer wat hij voorheen ook deed, afgezien van het puberen ๐Ÿ˜.

Als we nu terugkijken op de achterliggende maanden, zijn we verwonderd en dankbaar dat we er zo door gekomen en geholpen zijn. Wat was het soms zwaar, maar je kon niet stoppen. En nu… het gaat zo goed! Inderdaad: Soli Deo Gloria.

Drie weken terug mochten we als gezin ook nog een week komen logeren in Villa Pardoes. (www.villapardoes.nl). Harmen vond daar al snel vriendjes en op de laatste avond bleek dat hij een goede goochelaar was.

En gedurende die week onbeperkt toegang tot de Efteling is natuurlijk ook ideaal!

Intussen is duidelijk dat de Port-a-cath niet meer gebruikt hoeft te worden, dus deze mag eruit. Binnenkort horen we wanneer we daarvoor in Ede terecht kunnen.

De kralenketting is gestaag gegroeid. De laatste periode is wel een beetje eentonig๐Ÿ˜„.

En zo proberen we de draad weer op te pakken. Weer vooruit te kijken. Wel in de wetenschap dat de behandeling nog steeds doorloopt en dat we dit hoofdstuk nog niet kunnen afsluiten. Maar ook met een stukje vertrouwen dat het toch goed komt. De leukemie speelt niet meer de hoofdrol, maar is nog wel voortdurend op de achtergrond aanwezig. Elke avond moet Harmen een chemopil, elke donderdagavond nog een andere chemopil erbij, elke vrijdag, zaterdag en zondag een antibioticapil, elke 2 weken voor controle naar het ziekenhuis, etc. En toch wen je ook daar aan en wordt het onderdeel van de dagelijkse routine.

Tot de volgende! ๐Ÿ–๏ธ

Advertenties

Een gedachte over “30 november 2018 – Kleine update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s